Als jongste in een gezin van zes kinderen ben ik grootgebracht met sporten. Mijn ouders waren vaak druk bezig en wij vermaakten ons buiten op zelf gecreëerde sportveldjes op straat. Ook deden we onderling aan hardloopwedstrijdjes voor de fun. Op mijn 20e werd ik voor het eerst lid van een hardloopvereniging in Rotterdam. Daar leerde ik meer over techniek en opbouw van trainingen. Voorheen deed ik maar wat. Die technieken boeiden mij enorm. Waarom: omdat je door ‘netter’ lopen, meer plezier hebt in het lopen. Het wordt namelijk makkelijker. En het maakt je prestaties ook beter.  Ik heb in Rotterdam diverse wedstrijden tussen 3 en 42km afstanden gelopen. In 2016 ben ik de opleiding tot hardlooptrainer gestart en gediplomeerd tot Hardlooptrainer bij de KNAU niveau 3. Sinds 2017 geef ik lessen op allerlei nivo’s. Daarnaast geef ik bootcamps speciaal op hardlopers gericht om de spieren sterker te maken. Mijn stijl: met enthousiasme en een scherp oog bied ik lopers techniek- en spelvormen aan. Lopen wordt fun en zo kom je in een flow.

Ik woon met mijn man en drie kids in Hoofddorp. De reden waarom ik hardlopen zo leuk vind is omdat ik lekker buiten ben en mijn hoofd leeg kan maken. Na een dag werken of spelen met de kids, vind ik het fijn om ook mijn eigen momentje te hebben. Zelf ben ik triatleet en van beroep ben ik vitaliteitscoach. Met mijn eigen bedrijf Flow Development vergroot ik het plezier, de energie en ontwikkeling bij mensen in hun werk en leven. Ik coach mensen en bedrijven naar een gezondere leefstijl op fysiek en mentaal vlak. Zo geef ik bijvoorbeeld workshops over ontspanning en stress, werken met passie , positief denken, voeding en beweging. Kortom ik help mensen te leven in Flow.

In 2016 heb ik Runnercoach Dennis ontmoet. Dat klikte meteen! Ik loop zelf ook mee bij de gevorderden en ik geef training aan de andere groepen. Samen maken we jullie loopwensen waar. Ik hoop je gauw bij de lessen te ontmoeten!