Wilt U met Uw organisatie of bedrijf in beweging komen?

Dan is een hardloopclinic bij Absolute Run-Runnercoach dé uitdaging!

Een clinic is een kennismaking met het hardlopen of een gezamenlijke voorbereiding op een evenement. Door samen te bewegen in de richting van hetzelfde doel, bereik je meer dan alleen de finish!

Voor sommige deelnemers is het misschien de eerste keer dat ze gaan hardlopen. Tijdens de trainingen wordt zowel aan de fysieke als aan de mentale conditie gewerkt. Een goed samenwerkend team is productiever en heeft minder ziekte uitval. Ook is het regelmatig samen hardlopen een vorm van teambuilding, waardoor de onderlinge werksfeer en het saamhorigheidsgevoel wordt vergroot.

Wilt U zich met een aantal collega’s voorbereiden op een bepaald hardloopevenement, zoals de Dam tot Damloop of de New York marathon? Ook dan is Absolute Run-Runnercoach de geschikte partner om U professioneel te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van Uw doelstellingen.

Voor een bedrijven clinic bestaat geen standaardpakket! Geheel in overleg met Uw bedrijf of organisatie en volledig aangepast aan Uw wensen stellen wij graag een passende clinic samen.