Jouw eigen hardloopschema

Bieden alle gratis hardloopschema’s op internet weinig uitkomst of haak je steeds af wegens blessures? Heb je al verschillende wedstrijden gelopen, maar merk je weinig vooruitgang? Of wil je je grenzen verleggen, trainen voor de Dam tot Damloop (10 Engelse Mijl), of voor een halve, misschien zelfs hele marathon? Laat Runnercoach dan een  individueel op maat gemaakt, trainingsschema opstellen.

Aan de hand van een vragenlijst wordt een persoonlijk hardloopschema gemaakt, dat aansluit bij jouw wensen, doelen en mogelijkheden.

Jarenlang heb ik baan-en wegwedstrijden gelopen op subtopniveau. Als wedstrijdloper en gediplomeerd trainer verdiep ik me al lange tijd in het opstellen van trainingsschema’s. Het is mijn passie om mensen te inspireren en met enthousiasme te begeleiden. Mijn belangrijkste doelstelling is dat lopers plezier hebben en houden in het hardlopen en de trainingen. Op een verantwoorde wijze wil ik ze stimuleren om meer uit zichzelf te halen en hun grenzen te verleggen. De doelstellingen die iedereen individueel wil bereiken volgen dan vanzelf. Vandaar dat ik het succes achter individuele hardloopschema’s, in combinatie met persoonlijk advies en begeleiding, met jou wil delen.

Ik coach je aan de hand van jouw persoonlijke loopschema. Je progressie wordt wekelijks door mij in de gaten gehouden, je ontvangt feedback en er is altijd ruimte voor vragen.  Zo weet je zeker dat je de juiste stappen zet en traint volgens een methode die door vele topcoaches wordt toegepast.

De kosten voor de trainingsschema’s bedragen 25 euro per maand.