Mijn naam is Victor Meekel en ik ben 18 jaar. Momenteel ben ik een 2e jaars student op de opleiding CIOS, sport, bewegen en gezondheid niveau 4 in Hoofddorp. Tijdens mijn opleiding leer ik veel over de functies van het menselijk lichaam en leer ik dit te gelijker tijd toe de passen in de praktijk tijdens het lesgeven.

Het zelf uitvoeren van sport activiteiten en het lesgeven in verschillen sporten heb ik altijd al erg interessant gevonden vanaf jongs af aan. Ik heb in het verleden de sporten judo en fitness beoefend. Momenteel besteed ik veel aandacht aan de vechtsport boksen.

Alle kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan uit verschillende takken van sport probeer ik nu zoveel mogelijk toe te passen tijdens mijn baan als parttime trainer. Ik heb zelf 3 jaar lang ervaring in de fitness waarvan ik 1 jaar als trainer/stagiair heb gewerkt. Nu was ik aan een nieuwe uitdaging toe en geef ik sinds begin augustus 2020 Bootcamp trainingen voor Runnercoach!

Ik hou mijn kennis up to date door de studie die ik momenteel volg maar ook door zelf veel kennis op te doen tijdens de verschillende sporten die ik heb beoefend voor langere tijd.

Mijn doel is om tijdens de Bootcamp trainingen zowel ervaren sporten als beginnende sporter in te laten zien dat kracht training/ Bootcamp training een perfecte manier is om het algemene lichaam te versterken en dat het mooi te combineren is met andere sporten.