Hardlopen is een prachtige sport die je bijna overal en altijd kunt beoefenen. Beginnen met hardlopen is echter een hele stap. Vaak kun je je als beginner nog niet voorstellen hoe je het vol kunt houden om langer dan 10 minuten hard te lopen. Dit is een fase waar iedere beginnende loper even doorheen moet. Heb je weinig conditie en geen hardloopervaring, maar lukt het je niet om zelf de juiste motivatie te vinden? Dan is deze hardloopcursus voor beginners bij Absolute Run-Runnercoach echt iets voor jou.

Al na enkele trainingen gaat je conditie met sprongen vooruit. Er wordt heel rustig opgebouwd (hardlopen afwisselen met wandelen) en je krijgt een hardloopschema mee voor de hele cursus zodat je zelf, of met een loopmaatje, kunt trainen.

In 10 weken werk je onder professionele begeleiding aan je hardloopconditie en word je stap voor stap sterker. Je mag ervan uit gaan dat je aan het einde van de cursus 5km aan één stuk kunt hardlopen.

Het gezamenlijk werken aan de doelstelling is zeer motiverend en stimulerend en zorgt ervoor dat je net iets meer inzet toont. Er wordt rekening gehouden met niveauverschillen.

De lessen bestaan uit:

  • Warming up
  • Krachtoefeningen
  • Techniektraining
  • Loopprogramma
  • Cooling down

Bij de laatste training voel je waarom andere lopers al eerder hardloper zijn geworden en waarom jij het nog heel lang zal blijven doen!

De lessen worden gegeven in Hoofddorp bij de Toolenburgerplas.

De trainingen duren 60 minuten en een groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers. Een cursus van 10 weken kost 110,- euro. Na de laatste training ontvang je een certificaat. Mocht je verhinderd zijn op je voorkeursdag, dan is het mogelijk om op een andere dag de training in te halen, mits er andere beginnerscursussen lopen in dezelfde periode. 

Is de cursus reeds gestart en wil je alsnog instromen neem dan  Contact  op.

Aanvang januari 2024 

– Op de zaterdagochtend, hardlooptrainingen voor beginners.
– Start: 27 januari 2024 van 9:30 tot 10:30 uur.
– 10 hardlooptrainingen, locatie Toolenburgerplas.
– inclusief trainingsschema voor de hele cursus.

Meld je nu aan!

Deelname aan alle cursussen / trainingen is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de  algemene voorwaarden  voor gesteld hebt gelezen.